Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Sovrummet

Sen sist har vi slitit på med sovrummet, Kristoffer har satt gips och jag har skruvat fast dem. När gipsningen var klar städade vi ur hela rummet, dammsög och täckte in golvet igen. När rummet var tomt så fick vi verkligen en försmak för hur stort det kommer bli, och väldigt häftigt med den höga takhöjden. Sen var det dags att gipsa skarvar och skruvhål vilket gick mycket bättre än jag vågat hoppats. Har ju haft hjälp på nedervåningen så detta var första rummet jag spacklade själv. Återstår att se hur bra det blev när slipningen och grundningen är klar.

Igår målade jag klart taket i sovrummet vilket inte var det lättaste då det som mest är över tre meter i takhöjd, känns i nacken idag.

Tanken är nu att i helgen slipa väggarna, grunda samt slipa golvet. Sen nästa vecka ska golvet behandlas med ett lager dekorvax och minst ett lager hårdvaxolja. Sen efter det är det minst två veckor innan golvet får belastas vilket förstör min planering fullständigt. Med belastning menas täcka in och ställa in tunga grejer, så förhoppningsvis blir det fixa lister och foder under dem två veckorna, för att sen tapetsera när det härdat något, sen är det klart! Galet skönt!

Kristoffer fortsätter gipsningen ute i allrummet sålänge.

Gipsning i sovrummet

Täcker av golvet och städar ur

Taket som grundades innan det sattes upp

Målat!

Nu väntar två dagars jobb innan helgen väntar då det blir full fart.

/Camilla

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: