Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Energipåfyllning och storkleverans

Äntligen känner jag lite motivation och energi i kroppen igen efter en alldeles för lång dvala. Med tanke på att vi nu mera har en liten bebis i huset så har sömntimmarna minskat men jag tror att kroppen börja vänja sig och accepterat även det. Samt att våren äntligen har kommit vilket alltid ger lite mer energi.

Så nu ska vi igång igen! Renoveringen har väl mer eller mindre stått still sen sist. Tapeterna kom upp i allrummet på övervåningen efter nyår men det fattas fortfarande lite lister. Men vi har äntligen flyttat upp datorplatsen som har stått i vardagsrummet sedan inflytt i huset. Nästa stora steg är klädkammaren på övervåningen, åtminstone delar av den. Sen hoppas jag att vi ska kunna prioritera lite småsaker som ändå gör mycket för helhetsintrycket av huset. Det är mycket smått kvar i köket såsom kakling, några luckor, täckskivor, taklist, armaturer.

Senare blir det att göra klar den sista gaveln utvändigt på huset, den mot gatan som ska rymma barnrummen. Har inte så många dagsfärska bilder men har plockat ihop några från de gångna månaderna, och såklart några nyare på vår fina, underbara son Elliott ❤

Här är en bild från augusti då vi målade och satte takfot mm. Här syns det hur ”takfotsdetaljen” blev, den vita svängda delen (finns säkert ett mycket finare ord för det egentligen :)) Jag ska verkligen se till att vi prioriterar stuprännor till sommaren, snacka om att ändra helhetsintrycket att få bort de gula rören!

Huset på håll i somras.

Täckskivorna till skafferiet i köket är på plats, detta är från i januari.

Håller på att sätta fästen för hyllorna.

Hyllor på plats.

Inflyttat. Tanken är nu att det ska upp nån typ av belysning då det är lite mörkt, plus att det ser fint ut genom det lilla fönstret även fast det är stängt 🙂 Vi lär dock dra el till det uppifrån övervåningen genom taket.

Bild från allrummet när tapetseringen är klar, här har vi ännu inte hunnit flytta upp datorn och inrett klart. Vi har numera även ett element under fönstret.

Trapphuset, till vänster ska en armatur upp. Har bara inte hittat någon som jag gillar än.

Och en nytagen bild på huset. Ny entrétrappa som ska oljas när värmen kommer. Samt att det ska upp lite blomster och kanske även ett räcke så småningom.

Gravidmagen i vecka 36

Den 27 februari, 8 dagar över tiden, föddes Lille Elliott. Här på bilden är han endast 3 dagar gammal och tar igen sig i en gammal vagga som även Kristoffer sov i som barn.

Här har han hunnit blivit 6 veckor gammal och charmar numera byxorna av alla han träffar.

Ska se till att göra en riktig vårröjning och visa fler bilder både interiört och exteriört så fort jag orkar, och såklart hålla er bättre uppdaterade med vad vi håller på med här hemma!

Kommenteringen är avstängd då jag har haft problem med sjuka mängder spam, jobbar på det!

/Camilla

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: