Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Vardagsrum

Här har det inte hänt så mycket sen sist. Istället har vi varit sjuka, varit på 30-års kalas och blivit sjuka igen.

Men jag har iallafall tagit lite nya bilder på vardagsrummet som jag kan visa. De är tagna för några veckor sedan innan jag pyntade inför jul så lite mer rött är det nu.

Förra hösten köpte vi äntligen en ny soffa, den förra var lite väl liten. Soffbordet har Kristoffer snickrat ihop av spillvirke. Det blev riktigt bra och är storleksmässigt gjort för att passa bra till soffan. Kikar ni noga ser ni att innanfönstret fortfarande inte är renoverat, men tycker det är charmigt slitet som det är. Tyvärr håller det inte tätt så blir nytt glas och bättre tätning.

Till vänster om soffan är leksakshörnan vilket inte gör sig speciellt bra på bild. Ovanför tv-bänken, som jag inte bestämt om vi ska ha kvar/måla om/låta vara, ska det komma upp hyllor och foton. Så det får ni vänta lite att se.

Just nu sitter jag med datorn i soffan snörvlande och harklandes. Får hoppas att vi varit sjuka så det räcker för ett tag nu. Kristoffer har tagit lite extra ledigt runt jul och nyår så vi hoppas hinna med lite renovering mellan firanden.

Jag längtar verkligen efter att börja inreda i barnrummet, men det känns fortfarande långt bort tyvärr.

/Camilla

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: