Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Vi provar igen

Nu tänkte jag göra ett nytt försök att komma igång med hemsidan. Renoveringen går långsamt framåt men det händer i allafall någonting lite då och då. Min motiavtion är på topp men tyvärr tar latmasken för det mesta över när tiden finns. Jag är fortfarande mammaledig till en numera snart 9 månader gammal pojke. När tid och ork finns pysslar jag med fönster/möbler eller det som kan tänkas behövas i renoveringsväg. Just nu håller vi på med det som så småning om ska bli Elliotts rum. Förhoppningen var att det skulle bli klart till hans ettårsdag i Februari, men det får nog bli en sommarpresent istället. Utöver det fixas det lite smått runt om kring, det som vi känner för helt enkelt.

I somaras blev iallafall den sista fasadsidan klar. Ett  fönster byttes ut mot två och ny fasad kom upp. Så nu är faktiskt den sista ställningen som omringat huset riven! Känns så skönt. Och vilken skillnad det blev när hela huset nu har samma fasad och enhetliga fönster. Det ser ut som ett helt färdigt hus utifrån.

Men invändigt är det inte klart ännu som sagt. Det ska bli två mindre sovrum, de vi håller på med nu. Samt en klädkammare och ett badrum, allt på övervåningen. Men vi har inte bråttom, vi har tänkt bo här länge så prioriterar familjen och kvalitetstid medan Elliott är liten. Nångång ska vi väl bli klara 🙂

Här fixas den sista fasadsidan i somras. Ett fönster blev två eftersom det invändigt ska bli två mindre sovrum.

Bild tagen från vägen igenom vår extremt vildvuxna häck.

Blivande sovrum när golvet är upptaget. Här hoppas vi kunna använda det gamla trägolvet igen efter att vi tilläggsisolerat. Det ska bli två sovrum men vi väntar med att sätta upp mellanväggen för att kunna arbeta smidigare.

Båda rummen får snedtak på ena sidan. Här var det tidigare en oisolerad kattvind.

Andra rummet, och massa isolering som ska användas.

Här är den gamla ingången till sovrummet som ska sättas igen. Det vita till vänster är murstocken som kommer upp från köket.

Såhär fint blev det med skafferiet i köket. Det sväljer massor!

En liten detalj. Kristoffer snickrade ihop lådor av gammalt virke från rivningen. Dessa mörklaserade vi och använder som vedförvaring i hallen. Blev jättesnyggt!

En ny bild på huset i höstsolen.

Lovar att det inte ska dröja innan nästa uppdatering. Ska fixa bilder på hur fasaden blev med de nya fönstren och lite fräscha bilder från vardagsrummet.

/Camilla

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: